Congratulations to our BE students who were awarded the Best Seminar Paper Prizes for semester 2/2016 on Wednesday, May 3, 2017, at the 5th-floor meeting room, Faculty of Economics, Thammasat University, Tha Prachan campus

Here is the list of Prize winners.

1. Miss Apisara Chindanonda received the First-Place winner award

Topic “International debt, Global Financial Conditions and Economic Growth: A Case of Asia and Latin America”

2. Mr. Nond Prueksiri won the Second prize

Topic “Firm-level Investment Sensitivity to Market Net Worth Evaluation: Evidence of Financial Accelerator in the Stock Market”

3. Mr. Nakin Luangnual was the Third-Place winner

Topic: "Economic Analysis of Voting Behaviour under Proportional Representation as Vote Changes from One-Man-One-Vote to Cumulative Voting"