Invitation to join an upcoming event entitled "Caught in a Trap? Asia and the Pacific’s Middle-Income Countries at a Crossroads"

On behalf of the Faculty of Economics, Thammasat University, we're very pleased to extend an invitation to those interested in joining an upcoming event entitled "Caught in a Trap? Asia and the Pacific’s Middle-Income Countries at a Crossroads", hosted by the Faculty of Economics, Thammasat University and the Independent Evaluation Department (IED) at ADB in partnership, at the Shangri-La Hotel in Bangkok, Thailand on Wednesday, 21 June 2017.

The main focus of the event will be the variety of challenges and opportunities that face middle-income countries in Asia and the Pacific. The audience will comprise senior level government officials from the region, private sector representatives, civil society organizations, academics and members of the international development community.

Sessions

I. The importance of second generation structural reform and innovation

II. The role of the private sector and private sector development

III.Regional cooperation and regional public goods

IV. The importance of sub-national financing to pursue social equity and inclusion in Asia’s growing cities

All sessions will adopt a Davos-style talk show format, with moderated discussion among the speakers followed by questions from the audience.

Please see the tentative schedule attached here below.

Registration

Please fill out the online registration form here.>>CLICK<<

*NO PARTICIPATION FEE & SEAT RESERVATION REQUIRED*