Invitation to a seminar on “Wages, Foreign Workers, and Multinational Enterprises in Malaysia” given by Prof.Eric D.Ramstetter

On behalf of Faculty of Economics, Thammasat University, we are pleased to invite our lecturers, students and those who are interested in attending the seminar on “Wages, Foreign Workers, and Multinational Enterprises in Malaysia” given by Prof.Eric D. Ramstetter, Asian Growth Research Institute and Kyushu University, Japan.

This seminar will be held on;

Date: Monday 19 March 2018

Time: 09.30 – 12.30 hrs.

Venue: 5th-Floor Meeting Room, Faculty of Economics, Thammasat University (Tha Prachan)

Attached here is the details of the abstract.

For additional information, please contact benyapha@econ.tu.ac.th

*Free/ No Reservation required*