An Afternoon Choral Concert featuring B.E. students from the class MU 166: The Arts of Choral Singing

On Wednesday, August 1, 2018, B.E students enrolled in the summer course MU166: the Arts of Choral Singing will present a concert of English and Thai folksongs, as well as international melodies and vocal music composed by HM the King Rama IX.