Invitation to attend the special B.E. Seminar Lecture on "Market Design, Pricing and Platform" given by Asst.Prof.Dr. Melati Nungsari ,Asia School of Business in Collaboration with MIT Sloan

The B.E. International Program would like to extend an invitation to all students

and those interested in joining

given by Asst.Prof.Dr. Melati Nungsari,

This will be held on Friday, September 21, 2018 from 11.00 a.m. - 14.00 p.m.

at the 5th-floor meeting room, Faculty of Economics, Thammasat University (Tha Prachan).

*This lecture is a part of "EE489 Seminar in Industrial Economics" course

instructed by Dr. Monthien Satimanon.