Call for Staff Training Mobility: 13th International Erasmus+ Staff Training Week at the Georg-August-Universität Göttingen, Germany

For those who are interested in joining the staff mobility for training from the Thammasat University (TU); Thailand to the Georg-August-Universität Göttingen (UGOE), Germany, under the programme “Erasmus+ Key Action 107 (Mobility with Partner Countries)”, the Georg-August-Universität Göttingen (UGOE) offers in the field of International Relations and Higher Education Management:

1 Staff mobility for training (from TU to UGOE)

with a duration of 10 days (excluding travel days).

The staff training week will take place from 6th – 16th May 2019 and will be integrated with Göttingen International Staff Training Week (06.05.2018 – 10.05.2018). It offers presentations from University of Göttingen and guests, interactive workshops and department visits.

Here is a link to the official website, please also find the preliminary programme attached.

Kindly respect the following selection criteria while pre-selecting the best candidate:

  - The Staff must be working in the field of International Relations at Thammasat University

  - Motivation Letter

  - Recommendation Letter

  - Very good command of English (minimum B2, must be able to hold a short presentation about their home institution)

  - Impact and relevance for the home country and home university

  - Persons with disadvantaged backgrounds, in cases of equal qualification, aptitude and expertise, should be given preference.

Please also find attached the open Call for Applications for: 1 Staff Mobility for Training in the field of International Relations and Higher Education Management for the mentioned training

The deadline for submission is until the 30th of January, 2019.

For any further inquiries, please do not hesitate to contact the office of International Affairs of Faculty of Economics, Thammasat University.