ไทย · English
หน้าหลัก | ติดต่อเรา |

The special edition of Book Dissemination on "Production Networks in Southeast Asia"

On Monday, August 21, 2017, The Faculty of Economics, Thammasat University, in collaboration with the Economic Research Institute for ASEAN and East Asia (ERIA) were very pleased to hold the special edition of Book Dissemination on "Production Networks in Southeast Asia" at the 5th-floor meeting room, Faculty of Economics, Thammasat University (Tha Prachan campus).

In this event, the seminar on "Production network in Southeast Asia" was given by Dr. Lili Yan Ing, Senior Economist (at ERIA), and Prof. Fukunari Kimura, Chief Economist (at ERIA), followed by the seminar entitled "Policies for industrial progress", not "industry policy": Lessons from Southeast Asia was given by Assoc. Prof. Archanun Kohpaiboon, Lecturer, Faculty of Economics, Thammasat University. Participants including lecturers, students and economists attended the seminars.

ส่งเมล์ให้เพื่อน

พิมพ์
คณะเศรษฐศาสตร์ มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (ท่าพระจันทร์)
เลขที่ 2 ถ.พระจันทร์ แขวงพระบรมมหาราชวัง
เขตพระนคร กรุงเทพมหานคร 10200
คณะเศรษฐศาสตร์ มหาวิทยลัยธรรมศาสตร์ (ศูนย์รังสิต)
เลขที่ 99 หมู่ 18 ถ.พหลโยธิน ต.คลองหนึ่ง
อ. คลองหลวง จ.ปทุมธานี 12121